Friday, January 16, 2009

ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2η

Ύστερα από πιέσεις ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν στο κόμμα αισθάνομαι την ανάγκη να προβώ σε δεύτερη ανακοίνωση. Με την μέθοδο trial and error στους επόμενους μήνες θα καταρτιστούν οι αρχές και τα οργανωτικά μας. Επαναλαμβάνω τις βασικές αρχές και προσθέτω κάποιες νέες, όπως επίσης παραβιάζω κάποιες από

αυτές .Ιδού οι πρώτες 5 , στο πρότυπο των αρχών της ρομποτικής του Ασίμωφ.

1. Το κόμμα είναι μονοπρόσωπο για την ώρα. Αυτό γιατί τις αποφάσεις θέλω να τις λαμβάνω ομοφώνως, πράγμα που επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό.

2. Το κόμμα είναι ψηφιακό.

3.Στο μέλλον θα γίνονται δεκτοί ως μέλη μόνο όσοι είναι συνταξιούχοι ανεξαρτήτως ηλικίας.

4. Μετά την λειτουγία θα παραδώσω την Προεδρία σε άλλον, ώστε να επιτύχουμε την δημοκρατική εναλλαγή-rotation-.

5. Δεχόμαστε σπόνσορες για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας και δεσμευόμαστε να διαπλακούμε μαζί τους προωθώντας με διαφάνεια τα συμφέροντά τους.

Διευκρινίζω με την ευκαιρία ότι στο κόμμα δεν συμμέχει κανένα μέλος της συντακτικής ομάδας και ως εκ τούτου οι απόψεις μας δεν τους εκφράζουν.

Ευρισκόμενος υπό την πίεση του φίλου Roxanomihali και την απειλή ότι θα παύσει να συμμετέχει στον πρωινό καφέ, παραβιάζω τις αρχές 1 και 3 και ανακοινώνω ότι του αναθέτω την οργάνωση της νεολαίας του κόμματος, πόστο που σφόδρα επιθυμεί. Η νεολαία του κόμματος είναι όσοι και όσες δεν έχουν υπερβεί τα 70 έτη πραγματικού βίου. Του ευχόμαστε καλή τύχη για το καλό των συνταξιούχωνκαι του έθνους, παρά το γεγονός ότι δηλώνει ήδη την επιθυμία του, όταν έρθει στην ηλικία συνταξιοδότησης, να διασπάσει το κόμμα, ιδέα που του ήρθε όταν διάβασε τις απόψεις του Αναστασίου του νομικού, μέλλοντος Προέδρου συνταξιούχων δικηγόρων.

3 comments:

  1. Αντώνιε

    Μας τα έχεις πρήξει με το κόμμα σου.
    Νομίζω αυτό το κόμμα είναι το μόνο μελανό σημείο αυτού του τόσο συμπαθητικού μπλοκ. Διαφημίζεις το κόμμα χειρότερα και από τον Καρατζαφέρη, είσαι εντελώς αναποφάσιστος στα κρίσιμα ζητήματα σαν τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου και αυθαδιάζεις ανέξοδα όπως ο Αλέκος και η Αλέκα.
    Αυτά τα λίγα για σήμερα γιατί έχεις τη γιορτή σου. Θα επανέλθω, όμως, την άλλη βδομάδα.

    Γεώργιος

    ReplyDelete
  2. Aυτά παθαίνει κανείς όταν φοράει μάσκα χε χε

    ReplyDelete
  3. Διάβασα την απάνρηση με τον Νικολά στις Βρυξέλλες. 'Οταν είμαι εκτός Ελλάδος δεν κάνω δηλώσιες.

    ReplyDelete