Monday, February 2, 2009

THIS LAND IS MY LAND

Σ΄αυτόν τον φιλόξενο χώρο μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τα φιλοαμερικανικά σου αισθήματα, αγαπητή κυρία. Όπως και το αντίθετο-με μέτρο όμως. Διαβάστε το γεμάτο αναμνήσεις κείμενο της Μελίτας ΄63 .Mάλλον θα μπορούσε να ανήκει στο κόμμα των συνταξιούχων αν είχε τα προσόντα-σύνταξη-και αν αποδεχόμουνα μέλη-αργότερα-.
Ύστερα το άρθρο της Τέτας Παπαδοπούλου στην ''Κυριακάτικη".
Γιά να θυμούνται οι παλιοί...read more..
Τέτα Παπαδοπούλου read more..
Και ο Pet Seeger τότε
και τώρα



5 comments:

  1. Ο Pet Seeger να εγγραφεί αμέσως στη νεολαία του κόμματος. Τι κάνει αυτός ο υπεύθυνος για τη νεολαία; Το κωλοβαράει μου φαίνεται!

    ReplyDelete
  2. ΄Εχουμε βάλει όριο μέχρι τα 70 για την νεολαία. Ο υπεύθυνος νεολαίας είναι λικβινταριστής και μπήκε για να διαλύσει τη νεολαία. Είναι και σβοχτιστής, κάνει πολιτικη ουράς των κομμάτων.

    ReplyDelete
  3. Είδες ζωντάνια ο αρχηγός με το μπάντζο Γλυνέ?Έτσι σε θέλω κι εσένα στα 90 όταν ορκίζουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας από το κόμμα μας. Με μπουζούκι βέβαια.

    ReplyDelete
  4. Ενδιαφέρον, αλλά θα επιτρέπεται το κάπνισμα στο Προεδρικό Μέγαρ;

    ReplyDelete
  5. Επειδή τίθενται ερωτήματα από τη βάση της νεολαίας για το τι σημαίνει λικβινταριστής τους ενημερώνουμε ότι είναι το διαλυτικό στοιχείο, αυτός που διαλύει τα πάντα. Η λέξη προέρχεται από το Γαλλικό (η και Λατινικό ) liquide.

    ReplyDelete