Tuesday, April 28, 2009

Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΡΕΚΟΡ

Να και μια επιτυχία της Ελλάδας. Άπό την είσοδό μας στην ΟΝΕ και τους Ολυμπιακούς αγώνες, είχαμε να δούμε τέτοια επιτυχία. Μέσα σε πέντε χρόνια, η Κυβέρνησή μας κατάφερε να τεθεί δύο φορές σε καθεστώς επιτήρησης για υπερβολικό έλλειμμα. Ρεκόρ-πρωτιά για χώρα της Ευρωζώνης. Ιδίως γιατί για όλα αυτά φταίει το ΠΑΣΟΚ και ο Χάντιγκτον.
Η πολιτική μας στην πραγματικότητα είναι μια προσπάθεια προώθησης των θέσεων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για την ΟΝΕ, και την Ε.Ε.. Γιατί ''τρεις και την ..''

7 comments:

  1. Δεν είπαμε ότι είναι καλύτερα να μας επιτηρούν παρά να τα αφήσουμε όλα να τα κάνουν οι φοβεροί φωστήρες μας;;

    ReplyDelete
  2. Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα, αλλά άλλο να το επιλέγουμε εμεις κι άλλο να μας βάζουν από βλακεία, ή ανικανότητα.

    ReplyDelete
  3. Πω πω άρθρο. Θα το βάλω ως αυτοτελές την Πέμπτη.
    Ο τίτλος ίσως να είναι ''η Επιτήρηση που δεν είναι επιτήρηση'', η Επιτήρηση που είναι επιτήρηση. Ποιά η γνώμη σου μια και είασια ο συγγραφέας. εκτός και αν δολέξουμε έναν τίτλο τραβηχτικό κατά τα δημοσθένια πρότυπα, τπυ τύπου ''Σεξ και επιτήρηση''.

    ReplyDelete
  4. Βάλε ότι τίτλο θέλεις όπως κάνουν όλοι οι σοβαροί εκδότες που κατά κανόνα αγνοούν τους συγγραφείς. Θα έλαγα όχι σεξ. Βρες κάτι άλλο

    ReplyDelete
  5. Εάν είχαμε μπει στην επιτήρηση από το 1982 τα πράγματα θα ήσαν καλύτερα σήμερα επειδή κυρίως θα είχαμε γλυτώσει την καταστροφική δεκαετία του 1980!! Μην ξεχνάμε την τρομακτική οπισθοδρόμηση των οικονομικών μεγεθών της χώρας μας σε σχέση με τις άλλες χώρες της τότε ΕΟΚ την δεκαετία του 1980!

    ReplyDelete
  6. Σωστό. ΄Επρεπε να μας βάλουν πριν μπούμε στην ΕΟΚ.Αλλά πού να φανταστούν τι θα κάναμε αφού μπήκαμε στην ΟΝΕ με το ..σπαθί μας.

    ReplyDelete
  7. Πράγματι με την είσοδο στην ΕΟΚ έπρεπε να τεθούμε υπό επιτήρηση.
    'Οπως στο ανέκδοτο που η μητέρα έδερνε την κόρη προκαταβολικώς για να μην σπασει την στάμνα πριν αυτή να πάει στην βρύση για να την γεμίσει..

    ReplyDelete