Friday, May 29, 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009. ΗΜΕΡΑ 7η.

Μας έστειλαν την ανακοίνωση των ''Οικολόγων Πράσινων'' σχετικά με τη θέση τους απέναντι στις αιτιάσεις κάποιου πολιτικού αρχηγού εναντίον του επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Κάτι για ουράνια τόξα και Κεμάλ Ατατατούρκ. Είναι νομίζω η πρώτη φορά που αρνούμαστε να αναρτήσουμε κείμενό τους. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να απαντηθεί μια παρέμβαση που θυμίζει τις μέρες της εθνικοφροσύνης. Ως γηραιότερος και εμπειρότερος λόγω της προεδρίας μου στο μονοπρόσωπο ψηφιακό κόμμα των συνταξιούχων, τους συμβουλεύω να μην μπουν στο παιχνίδι των επαγγελματιών της πολιτικής και της πληροφόρησης απαντώντας σε κάθε ανοησία και μάλιστα σοβαρά σοβαρά. Άκουσα τις αιτιάσεις του αρχηγού και λύθηκα στα γέλια. Το δήθεν πονεμένο βλέμμα, το πικρό χαμόγελο, η αντιτουρκική μελαγχολία, ε άσε καλύτερα μην πω. Ούτε οι μεγάλοι μας της Φίνος Φιλμ της εποχής του 60.
Α.Τ.
α.α.
Αλή Πασάς ο Β'

2 comments:

  1. Καλημέρα, σαν (απλό) μέλος των Οικολόγων Πράσινων έχω να πω πως οι δηλώσεις του κυρίου Τρεμόπουλου ήταν πολύ σωστές, δυστυχώς στη χώρα μας αν δεν είσαι "Τουρκοφάγος" σου βγαίνει η ταμπέλα του "ανθέλληνα"...

    ReplyDelete
  2. Το θέμα δεν είναι ποιός έχει δίκιο. Το θέμα είναι δεν μπαίνεις σε κουβέντες ούτε βγαίνεις απολογούμενος σε κάθε ανοησία που πετάνε.

    Το βασικό είναι τι ψηφίζεις στο ερωτηματολόγιο (πάνω δεξιά στη σελίδα). Αυτό είναι το κρίσιμο..

    ReplyDelete