Sunday, May 17, 2009

Κ.ΚΑΛΛΙΤΣΗ. ''ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ''


Μας τα χαλάτε κ. Καλλίτση μας. Ημέρα που θα ανακοινωθούν υπερηφάνως τα ψηφοδέλτια, είναι ημέρα χαράς για το Έθνος, μια και ο Ρουβάς, χμ.. χμ..Δεν μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα. Εδώ λέγαμε ότι για πρώτη φορά το 2004 καταθέσαμε σωστά στοιχεία, πως θωρακίσαμε τη χώρα με τις μεταρρυθμίσεις και την εξάλειψη της διαφθοράς. Δεν μπορεί να είναι έτσι.

(Κάνετε ένα μικρό λάθος πάντως. Ότι ''στις Βρυξέλλες δεν μετρούν τα λόγια''. Για θυμηθείτε τι έκανε σε σχέση με την πρώτη ''απογραφή'' ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της Επιτροπής κ. Μπαρόζο λίγο πριν τις εκλογές του 2007!)

Κι όμως.΄Ετσι είναι και χειρότερα. Περιμένετε να τελειώσουν οι ευρωεκλογές ...

'' Ο ίδιος ο κ. Κ. Καραμανλής δυσφημούσε διεθνώς τη χώρα που μετ’ ολίγον θα κυβερνούσε, μιλώντας για «τραβεστί οικονομία». Όλα αυτά δεν πέτυχαν να διασύρουν την Ελλάδα - διότι στις Βρυξέλλες δεν μετρούν τα λόγια.
Το 2004, έτος που η Ελλάδα ήταν (πάλι) υπερήφανη για την εξαιρετική διοργάνωση της Ολυμπιάδας, συνέβη κάτι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά: Η κυβέρνηση, με μία πλαστή «απογραφή», διέσυρε την Ελλάδα ως χώρα-απατεώνα..''
Του Κ.Καλλίτση, ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ'' σήμερα.
read more..

No comments:

Post a Comment