Sunday, May 17, 2009

Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ


Λοιπόν, πολλοί από την ομάδα μας ασχολούνται με την κριτική βιβλίου. Ο Γκόλτσος, η Ελισάβετ, η Γεωργίου.. ΄Αλλοι, με κριτική μουσικής, η Roxanimaria, στο δικό της blog πλέον-. O Τσαντίλης με την κοινωνία που καταστρέφει το Περιβάλλον, και ο Γλυνός με όσους καταστρέφουν την οικονομία. κλπ.

Κι εγώ, τι? Θα κάθομαι να βλέπω?Σκέφτηκα λοιπόν να ασχοληθώ με την παρουσίαση άλλων χρησιμων blogs, εάν με βοηθήσετε κι εσείς με σχετικές υποδείξεις. ΄Ωστε να τα μάθω κι όλας. Βλέπετε, η οργάνωση του δικού μου blog, παίρνει πολύ χρόνο, κλ έτσι δεν είχω κοιτάξει και πολύ.

Αρχίζω λοιπόν με την παρουσίαση μιάς καινούριας συναδέλφου στο διαδίκτυο, της τ. Επιτρόπου Β.Παπανδρέου. ΄Ενας λιτός και σοβαρός ιστότοπος, που αντικατοπτρίζει τη δημόσια εικόνα της. Αλλά με μια αισθητική που ξεπερνάει τα όρια του Wordpress. Το πρώτο post που διάβασα, αφορά παρέμβασή της στην Γ. Συνέλευση του ΝΑΤΟ-σκιώδης υπ. άμυνας του κόμματος της-. Τα θέματα που την απαχολούν για την ώρα, γιατί είναι πρόσφατη η δημοσιοποίηση του ιστότοπου, είναι η Οικονομία, η άμυνα, η Ευρώπη και το Περιβάλλον. Απευθύνεται σε πολιτικοποιημένους πολίτες, αλλά και τεχνοκράτες και σε απλούς ανθρώπους

Καλό της ταξείδι.

No comments:

Post a Comment