Sunday, July 26, 2009

JOSE MANUEL BAROSO. ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΣΤΟ ''ΒΗΜΑ''

Μεγάλη συνέντευξη του υποψήφιου Προέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής
''..Θυμούμαι έναν θρύλο που έχω ακούσει και ξανακούσει: ότι ο Μπαρόζο ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία ως... μαοϊκός! Δεν το αρνείται. Εξηγεί ότι την εποχή της δικτατορίας στην Πορτογαλία, κόμματα δεν υπήρχαν. Οποιος ήθελε να δραστηριοποιηθεί εναντίον της στο φοιτητικό κίνημα δεν είχε παρά μια επιλογή: τους κομμουνιστές ή τους μαοϊκούς. Επέλεξε τους μαοϊκούς. «Αλλά μετά την εδραίωση της δημοκρατίας έγινα μετριοπαθής» σπεύδει να διευκρινίσει- πόσο όλα αυτά θυμίζουν πολιτικές διαδρομές της ίδιας γενιάς στην Ελλάδα! ..''
Διαβάστε περισσότερα..

Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος μας βοήθησε, ιδίως όταν μας ''έβγαλε'' από την ''επιτήρηση'' λίγο πριν τις εκλογές .

6 comments:

  1. Δεν γνωρίζω εάν ο Μπαρόζο έβγαλε την Ελλάδα από την επιτήρηση. Εάν το έκανε δεν έκανε καλό στην χώρα..

    ReplyDelete
  2. Εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι έκανε λάθος. Γιατί εμπιστεύτηκε την χώρα ότι έκανε τα απαραίτητα για τον έλεγχο του ελλείματος. Όμως ουδέν έπραξαν οι Αλογοσκούφηδες. Εκτός και αν το ήξερε και παρ΄όλ΄αυτά μας έβγαλε, οπότε..

    ReplyDelete
  3. Δυτυχώς ο Αλογοσκούφης περιορίστηκε σε ήπια προσαρμογή εκέινων που οι προ αυτού Υπουργοί Οικονομίας εκακούργησαν.

    ReplyDelete
  4. Η αύξηση των δημοσίων υπαλλήλων κατά δεκάδες χιλιάδες, ο χειρισμός των δομημένων ομολόγων,η αθέτηση των υποσχέσεων για 10δισ. εξοικονόμηση από την λειτουργία της γραφειοκρατίας,η προσχηματική απογραφή, η απαλλαγή της φορολόγησης του φόρου μεταβίβασης ακινήτων της εκκλησίας,η συνέχιση της υποστήριξης της παραοικονομίας και η αποτελμάτωση των διαρθρωτικών αλλαγών,και πολλά άλλα που καταμαρτυρεί ο κ.Σ.Μάνος δεν είναι''ήπια'' αλλά χοντρή προσαρμογή στην οδό των προηγουμένων σπάταλων διαχειρίσεων.

    ReplyDelete
  5. Ήπια την απεκάλεσε ο κ. Αλογοσκούφης.
    Δυτυχώς υπήρξε ήπια προσαρμογή και στην διαφθορά!!

    ReplyDelete
  6. Τη διαφθορά την θεωρρώ εθνικό κεκτημένο και δεν τη θίγω μην πάθω κανένα εγκεφαλικο

    ReplyDelete