Saturday, October 24, 2009

Ο κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Η απίστευτη εγκατάλειψη της υποχρέωσης του Κράτους για ασφάλεια του πολίτη στα χέρια κάθε είδους νονών, έφερε πολλούς κατοίκους των Εξαρχείων στην απόγνωση. Η επιθυμία των εμπόρων ναρκωτικών, των προστατών επιχειρήσεων, των μπαρ που παριστάνουν τα καφενεία και κουρελιάζουν τα νεύρα των κατοίκων από ολονύχτιους ''οικολογικότατους'' θορύβους, βρίσκεται σε αντίθεση με την ανάγκη για ζωή. Είναι κρίμα που άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να εκφράζουν ιδεολογίες ελευθερίας, οικολογίας, αναρχίας, και αριστερής αλληλεγγύης δεν συνειδητοποιούν, ότι στα Εξάρχεια μόνο αυτές οι ιδέες δεν υφίστανται. Οι νονοί που εκπροσωπούν οικονομικά συμφέροντα μεγάλα, κρύβονται επιδέξια πίσω από τις διαεκδικήσεις για Ελευθερία, όσων στοιχίζονται πίσω από το σύνθημα της ''ελεύθερης περιοχής των Εξαρχείων''. Κρίμα. Η μόνη ελευθερία που υπάρχει είναι η άσκηση των εγκληματικών δραστηριοτήτων των νονών. Οι κάτοικοι δεν τολμούν να μιλήσουν, να αντιδράσουν, να ζήσουν. Ο Χρυσοχοίδης μιλάει στο ''ΜΕΓΑ'' για την αντίληψη που έχει η Κυβέρνηση για τα πράγματα. Θα τα καταφέρει? Αμφιβάλω. Το δόγμα Πολύδωρα περί ''γκέτο των Εξαρχείων'' είναι πιο ισχυρό από τις ανάγκες των κατοίκων και των Επιχειρήσεων Νομίζω. Εδώ είμαστε να δούμε. Κάνω έκκληση στον ΣΥΡΙΖΑ στους αντιεξουσιαστές και τους Οικολόγους να ψάξουν περισσότερο την ιστορία Εξάρχεια. Ίσως τότε βοηθήσουν κι αυτοί στην αποκατάσταση της ιστορίας της περιοχής, ως περιοχής ζύμωσης ιδεών αλλά και ως τόπο κατοικίας ανθρώπων.
Δείτε την συνέντευξη..

3 comments:

  1. Δεν νομίζω ότι ο κ. Χρυσοχοίδης ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως στην πραγματικότητα να πετύχει όσα εξαγγέλλει.. Μάλλον ενδιαφέρεται η κοινή γνώμη (και άλλοι τινές) να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεται...

    ReplyDelete
  2. Για την ώρα η καθημερινή -επιτλους-παρουσία της αστυνομίας ελευθέρωσε την Πλατεία . Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεις μια και η αντίδραση της αριστεράς είναι λυσσώδης και ακατανόητη. Αν κι αυτή η εξαγγελία αποτύχει ο στρατός κατοχής που δεν είναι οι αστυνομία αλλά οι νονοί θα επανέλθουν δριμύτεροι. Η τρομοκραστία τα ναρκωτικά και οι ''προστάτες'' δεν αντιμετωπίζονται με την φιλοσοφόα Παυλόπουλου αλλά με την φιλοσοφία Μπλούμπεργκ. Προσευχόμεθα..

    ReplyDelete
  3. Συμφωνώ ότι η δήλωση ότι η ΑΣτυνομία θα κρατήσει αμυντική στάση είναι αμιγής (ανόθευτη) ανοησία!!
    Αν δεν εδημιούργησε, εμεγένθυνε πάντως το πρόβλημα!!

    ReplyDelete