Friday, November 20, 2009

ΤΕΛΟΣ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ

Όπως έγραφα χτες στη διπλανή στήλη, αδυνατώ να αναρτήσω θέσεις πολιτικές των υποψηφίων. Γιατί οι αντεγκλήσεις για τα διαδικαστικά τον πρώτο μήνα και οι ανοιχτές εχθροπραξίες τώρα, δεν είναι πολιτική. Θέλαμε να μάθουμε τι προτείνουν οι υποψήφιοι για την έξοδο από την πτωχευτική κρίση της χώρας, ποιός ευθύνεται γι΄αυτήν και πώς θα σώσουμε τα παιδιά μας από την ανεργία. Επίσης τι μοντέλο ανάπτυξης εισηγούνται, τι θα πράξουν για το χάλι της Παιδείας, της Υγείας και της δημόσιας τάξης και του περιβάλλοντος κλπ. Με τις σημερινές αντεγκλήσεις είναι αδύνατον πλέον να τους παρακολουθήσουμε ¨Ετσι για το καλό τους -που είναι και δικό μας καλό- σταματάμε τις αναρτήσεις για το θέμα.

''..Ο κ. Σαμαράς απαντώντας στην κριτική της κυρίας Μπακογιάννη, ότι έχει τη στήριξη των λεγόμενων «golden boys» που ήταν στο στόχαστρο επί ΝΔ, τόνισε: «Ονοματεπώνυμα για “golden boys”ακόμη περιμένω» είπε και συνέχισε: «Πάντως σίγουρα είναι απέναντί μου αυτοί που πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους την παράταξη.Και βέβαια δεν είμαι εγώ που πίεζα για πρόωρες εκλογές».
Σ το επιτελείο της κυρίας Μπακογιάννη πληροφορήθηκαν με έκπληξη την αντίδραση και συνεργάτες της σχολίαζαν: «Πληγώνουν τα μισόλογα και τα ψέματα, όπως ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εισηγήθηκε πρόωρες εκλογές, κάτι που έχει διαψεύσει ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής». Βέβαια η ίδια η κυρία Μπακογιάννη είχε φροντίσει νωρίτερα να πει ότι την ήττα της ΝΔ «προκάλεσαν», μεταξύ άλλων, «απαράδεκτες συμπεριφορές συγκεκριμένων στελεχών που ξεσήκωσαν δικαίως την οργή και την αγανάκτηση των οπαδών μας»..
Διαβάστε περισσότερα..

1 comment:

  1. Διαφωνώ. Θα πρέπει να συνεχίσετε τις αναρτήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες και σχόλια. Θα πρέπει οι συνεργάτες σας που ασχολούνται με fiction να μας παρουσιάσουν κινηματογραφικά σενάρια όπως:
    -συγκυβέρνηση με Σαμαρά (thriller)
    -συγκυβέρνηση με Ψωμιάδη (terror)
    -συγκυβέρνηση με Ντόρα (drama)

    Ντίνος

    ReplyDelete