Sunday, January 31, 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ του ο. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. Δ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Παπούλια,

Η κρίση αλλάζει τη ζωή μας και το management

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπούλια, Η κρίση αλλάζει τη ζωή μας και το management, στην αίθουσα της Εθνικής Τράπεζας του Μεγάρου Θ. Καρατζά. Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν οι Γρηγόρης Πραστάκος, πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Βούλγαρης, καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεστημίου και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας VIVARTIA. Οι ομιλητές κατέθεσαν ο καθένας την δική του πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και άποψη για την παρούσα οικονομική κατάσταση. Την εκδήλωση συντόνισε ο Νικηφόρος Διαμαντούρος, Ευρωπαίος Συνήγορος του Πολίτη.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη καθώς προσέλκυσε πλήθος προσωπικοτήτων του ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου. Παρευρέθησαν οι κκ Κ.Σημίτης, Γ.Προβόπουλος, Ε.Λουρή, Ν. Χριστοδουλάκης, Γ. Γιαννίτσης, Γ. Δρυς, Ν. Καραμούζης και πολλοί άλλοι.


Δείτε τις διαφάνειες..

Εκτός από τις επιφανείς προσωπικότητες που αναφέρει το δελτίο Τύπου του συμπαθέστατου εκδοτικού Οίκου-ΚΡΙΤΙΚΗ- παραβρέθηκα και εγώ που δεν με αναφέρει και άλλοι φίλοι μου λιγότερο επιφανείς, που αποτελούμε την Κυθηραική παροικία της Αθήνας στην οποία ανήκει διακαιωματικά και ο σεμνότερος των κρατικών αξιωματούχων που έχω γνωρίσει .

No comments:

Post a Comment