Friday, April 23, 2010

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ''ΔΙΑΣΩΣΗ''

http://www.naftemporiki.gr/podcast/listenclip.asp?id=25319

3 comments:

  1. Απορών και εξιστάμενος εν ΒρυξέλλαιςApril 24, 2010 at 7:14 PM

    Υπάρχει αλληγορία στην εικόνα του Αγίου Γεωργίου που χρησιμοποιήσατε; Θεωρείτε ότι ο Άγιος Γεώργιος (ΠΑΠ) θα σκοτώσει τον δράκο (το ΔΝΤ). Βεβαίως αντ'αυτού θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα σφυρί, ένα πεισμωμένο γαϊδούρι που "το τραβάν αλλά δε θέλει" ή κάτι άλλο...
    Πάντως εδώ στις Βρυξέλλες που βρίσκομαι σε τρεις μέρες με ρώτησαν (με συμπονετικό ύφος) "έχετε λεφτά;". Εκτός από τον τελευταίο Βέλγο, που για να κάνει -συμπονετικό και αυτός- χιούμορ μου είπε χτες "εσείς δεν έχετε λεφτά, εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση...".
    Η απάντησή μου ήταν "μακάρι και εμείς να μην είχαμε αυτές τις Κυβερνήσεις που είχαμε, τώρα θα είχαμε λεφτά!"

    ReplyDelete
  2. Θέλωντας και μη ο ΓΑΠ πήρε την απόφαση. Και το κόστος το ιστορικό να αλλάξει. Σε εμάς έγκειται να αξιοποίησουμε την ευκαιρία και μετά να τον καταψηφίσουμε. Αν δεν ταν καταφέρει θα γίνει Άγιος. Αν τα καταφέρει, θα είναι δαίμονας. Και στις δυο περιπτώσεις εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τις Κυβερνήσεις που ψηφίζουμε και για τις αντιπολιτεύσεις που επιτρέπουμε να μιλάνε όπως αυτές μιλάνε. Μεταξύ χρημάτων κλαι Βελγίου θα προτιμούθσα την Ολλανδία πάντως.

    ReplyDelete
  3. Ελεος... Ο Γιώργος ΠΑΠ αγιος αν αποτύχει;
    Και που βγήκε ότι φταίμε εμείς; Είχαμε και άλλες επιλογές αυτά τα χρόνια;
    Ολο το σύστημα είναι φτιαχμένο για εξασφάλιση της μονιμότητας (επαναδιορισμού-επανεκλογής) των πολιτικών... Εκτός αν ψηφίζαμε ΣΥΝ, ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ!
    Και πάλι έλεος!

    ReplyDelete