Friday, May 21, 2010

ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ''ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ''? SI NON E VERO E BEN TROVATO!

''..Βασικά υπονοείτε ότι η ΕΚΤ προκάλεσε επίτηδες την κρίση στην Ελλάδα ώστε να υπάρξει στενότερη πολιτική ένωση εντός της ΕΕ και της ευρωζώνης;
«Νομίζω ότι αυτό είναι το μοναδικό συμπέρασμα στο οποίο μπορεί κανείς να καταλήξει. Αν κοιτάξει τα γεγονότα, την πολιτική που ακολούθησε η ΕΚΤ τα τελευταία δέκα χρόνια και τις δηλώσεις από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και της τράπεζας, καθώς και των συντακτών της Συνθήκης του Μάαστριχτ, αυτών που επιθυμούν τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού κράτους, όλοι έλεγαν ότι θα έχουμε μια κρίση με το να δημιουργήσουμε μία κεντρική τράπεζα αλλά όχι ενιαία δημοσιονομική πολιτική. Και αντί να λένε ότι δεν πρέπει να δημιουργήσουμε την ΕΚΤ ή το ευρώ μέχρι να ολοκληρώσουμε την πολιτική ένωση μέσω δημοκρατικών διαδικασιών, λένε, ωραία, καταλαβαίνουμε ότι έχουμε κρίση, οπότε ας το κάνουμε.

Έτσι οι Βρυξέλλες και η ΕΚΤ, σύμφωνα με το Ζακ Αταλί, δεν εξεπλάγησαν από αυτήν την κρίση. Παρατηρώντας την πολιτική της ΕΚΤ στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ελλάδα, πρέπει κανείς να πει ότι τίποτα δεν προκαλεί έκπληξη. Αυτό μας αφήνει με την πιθανότητα, που προκαλεί σοκ, ότι οι κρίσεις αυτές προκλήθηκαν επίτηδες με στόχο την επίτευξη του πολιτικού στόχου της πολιτικής ένωσης της Ευρώπης. Αν, όπως λένε όλοι όσοι εμπλέκονται, ότι η κρίση είναι ευκαιρία, πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε για να ενοποιήσουμε την Ευρώπη, αν η κρίση είναι τόσο καλή, τότε δεν είναι πολύ μακριά από το να πουν ότι κάποια στιγμή πρέπει να δημιουργήσουμε μία κρίση».
΄΄ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ''
Διαβάστε περισσότερα..

Αν πάντως συμβαίνει αυτό που λέει ο καθηγητής, τότε έχουμε την τιμή να περιλαμβάνουμε στην ομάδα του blog ένα εξέχον στέλεχος της διεθνούς συνωμοσίας για την δημιουργία της Ενωμένης Ευρώπης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή κρυφοχαμογελάει στις συνεντεύξεις του στην τηλεόραση, ισχυριζόμενος ακριβώς ότι η κρίση είναι ευκαιρία για περισσότερη Ευρώπη. 
Α.Τ.

3 comments:

  1. Είναι σαφές ότι πρόκειται για τον Τσαντίλη!

    ReplyDelete
  2. Μπα και άλλο μέλος του μπλογκ συμμετέχει στην παγκόσμια συνωμοσία για την πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης πίσω από την πλάτη της Αυτής Μεγαλειότητος και του Κάμερον?? Φίδια στον κόρφο μας και οι δυο σας

    ReplyDelete
  3. Η ιδιότης του Καθηγητού δεν αποκλείει την παράνοια...

    ReplyDelete