Tuesday, September 28, 2010

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 1.ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

 ΣΤΕΛΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΕΣ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας είναι μια Συλλογική Προσπάθεια που διαχειρίζεται το καλό όνομα και το περιβάλλον μιας περιοχής. Σ’ αυτή μπορούν να συμμετέχουν και να εμπλακούν παραγωγοί τοπικών προϊόντων, ταβέρνες, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εργαστήρια τοπικών προϊόντων, γραφεία εναλλακτικού τουρισμού, ελεύθεροι επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών που διοργανώνουν εκδηλώσεις, Δήμοι, Επιμελητήριο, Αγροτικοί και Βιοτεχνικοί Συνεταιρισμοί, συλλογικότητες της Κοινωνίας των Πολιτών, φορείς διαχείρισης Μνημείων Πολιτισμού, θρησκευτικού τουρισμού, αρχαιολογικών χώρων, λαογραφικών Μουσείων και πολιτιστικής κληρονομιάς.
Διαβάστε περισσότερα..

7 comments:

  1. Μεταφέρω όχι προσωπική γνώμη αλλά άποψη φίλου που εκ παραδόσεως ψηφίζει άκυρο στις εκλογές.
    Στον φάκελο βάζει αντι ψηφοδελτίου μια φέτα καλά λαδωμένου σαλαμιού. Ψηψίζει δε μεσημέρι ώστε η κάλπη να μην είναι άδεια ώστε το λάδι να περάσει -και ακυρώσει- και άλλα ψηφοδέλτια που βρίσκονται κάτω από το δικό του.
    Αποθανέτω η ψυχή του μετά των αλλοφύλων λέει..
    Αποδοκιμάζω μετά βδελυγμίας την ενέργεια αυτή

    ReplyDelete
  2. Αυτο αφορά τις δημοτικές? Στις εθνικές τι βάζει ?Ζαμπόν?

    ReplyDelete
  3. Πάντοτε σαλάμι λαδωμένο!
    Είναι αποτελεσματικώτερο λέει.
    Παληότερα ψήφιζε ΚΚΕ

    ReplyDelete
  4. Πάντοτε σαλάμι λαδωμένο. Είναι λέει πιο αποτελεσματικό!
    Κάποτε ψήφιζε ΚΚΕ.

    ReplyDelete
  5. Αυτό το τελευταίο τι το ήθελες? Και επί πλέον εμείς στο νησί δεν έχουμε σαλάμια. Αστακούς και πε΄ρκες.

    ReplyDelete
  6. Οι αστακοί δεν με χαλάνε!!
    Θυμάμαι τον Σεπτέμβριο του 1970 στο Καψάλι ων Κυθήρων (έρημο, δύο παρέες τουρίστες όλες κι' όλες, σύνολο 6 μεγάλοι και δύο παιδάκια) που τμεσημεριανό και βραδυνό. 70 δρχ το κιλό ωμό. 90 δρχ το κιλό στην ταβέρνα!!

    ReplyDelete