Tuesday, September 21, 2010

BYE BYE THEO και ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο Χ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ 50 ΔΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ(ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!)

http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=205160
''Η μαζική απόρριψη του Μνημονίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν πρόκειται να το αλλάξει, αλλά θα καταστήσει εξαιρετικά δύσκολη την εφαρμογή του. Διότι η κυβέρνηση, διστακτική και ανεπαρκής (για το μέγεθος των προβλημάτων) όπως είναι, θα γίνει ακόμη πιο διστακτική και ακόμη λιγότερο αποτελεσματική. Η κατακλείδα θα είναι, με βεβαιότητα, η καθυστέρηση στην επίτευξη των στόχων και συνεπώς η διακοπή της συμφωνημένης διεθνούς χρηματοδότησης: η μαζική οικονομική αυτοκτονία, διότι η διακοπή της χρηματοδότησης θα έχει ως άμεση (άμεση, δηλαδή την ίδια ημέρα) συνέπεια τη στάση πληρωμών του Δημοσίου, τη μαζική απόσυρση καταθέσεων που θα οδηγήσει στο πάγωμά τους και στην απόλυτη αδυναμία του τραπεζικού συστήματος να χρηματοδοτήσει οτιδήποτε.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι στην Ελλάδα ώστε να επιλέξουν τη μαζική αυτοκτονία προκειμένου να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες των κομματικών ηγεσιών..'' ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ
ΦΙΛΟΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Χ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

No comments:

Post a Comment