Saturday, April 16, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ''ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ? '' ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ. Η ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ''Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ''

Έχοντας εντυπωσιαστεί από την εκπομπή του κ. Βαξεβάνη ψες βράδυ για τον χρυσό μας και την Τράπεζα της Ελλάδας, δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα..Τι Εβραίοι, τι μασόνοι, τι μυστικά τάγματα SS. Έψαξα παντού. Τίποτε δεν βρήκα. Αλλά  όπως λέει και αρχαία παροιμία, ο επιμένων νικά. Και εν τούτω Νίκα. Πέρασα στα Κύθηρα με το πλοίο και έχοντας δει προσεκτικά τη συνάντηση Σαμαρά-Ψωμιάδη στην τηλεόραση του πλοίου και έχοντας ακούσει το στιβαρό πρόγραμμα του ΓΑΠ για την ενδιάμεση, κάτι άρχισε να αποκαλύπτεται. Λέω . Για να είναι όλοι αυτοί ήρεμοι, κάτι ξέρουν για τον χρυσό. Και μόλις πιάσαμε στεριά κοιτώντας την Αγία  Μόνη να ανατέλλει πάνω από το Διακόφτη, όλα απεκελύφθησαν ως εκ θείας χάριτος εντός μου.
Τώρα ξέρω πού έκρυψε τον χρυσό μας ο πονηρός Διοικητής. Και σας αποκαλύπτω , αλλά μην το πείτε παραέξω και μας κολλήσουν διάφοροι χρυσοθήρες.

Λοιπόν ο χρυσός είναι καλά κρυμμένος στα υπόγεια της Αγίας Μόνης και της Μυρτιδιώτισσας.
Γιατί πώς αλλιώς εξηγείται η παρουσία του Διοικητή πρωί πρωί στα βουνά του νησιού? Την ώρα που εμείς καλόπιστοι πολίτες χουζουρεύουμε στα καφενεία του Αβλέμονα, ο Διοικητής δήθεν περιπατεί. Στη Φύση. Γιατί ? 
Τώρα τα ξέρετε όλα. Απλά αναρωτιέμαι πώς δεν το βρήκε ο δαιμόνιος ρεπόρτερ. Εκτός και αν..

2 comments:

  1. Να περνάς καλά εκεί που είσαι κι αν εντοπίσεις και τίποτα καλούλια μην μας ξεχάσεις. Κι εμείς έχουμε προβλήματα κι ανάγκες. Καλημέρα.
    ριτς

    ReplyDelete
  2. Πλάκα, πλάκα αλλά δεν γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα που το 1932 είχε κηρύξει στάση πληρωμών, το 1940 είχε αποθέματα σε χρυσό πού εφταναν να χρηματοδοτήσουν τις εισαγωγές της για ένα χρόνο.
    Και χωρίς ενισχύσεις ή δάνεια από το Εξωτερικό, έχοντας ταυτοχρόνως για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία της αποκτήσει σιτάρκεια (δηλ. αυτάρκεια σε αγροτικά προϊόντα) ενώ ταυτοχρόνως ετοιμαζόταν και για πόλεμο που διεξήγαγε με επιτυχία!

    ReplyDelete