Sunday, May 15, 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ..

Le directeur général du Fonds monétaire international (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a été arrêté samedi 14 mai à l'aéroport JFK de New York, placé en garde à vue, puis inculpé "d'agression sexuelle, de séquestration de personne et de tentative de viol" par le parquet de New York.

4 comments:

  1. Μπράβο ρε Αντώνη... ξεκαρδίστηκα μόλις το διάβασα, προτού βέβαια να προλάβω να σχηματίσω τη σκηνή στο μυαλό μου.. ευτυχώς βέβαια γιατί θα ξενέρωνα εντελώς και που να γελάσεις μετά ...

    ReplyDelete
  2. Μα τι λες τι λες..Για φαντάσου λίγο τη σκηνή απαλλαγμένος από ..πολιτικές προκαταλήψεις

    ReplyDelete
  3. Απορών και ΕξιστάμενοςMay 15, 2011 at 10:29 PM

    Για φαντασθείτε όμως τι θα γράψει η (σοσιαλιστική) ιστορία:
    "Η Ελλάδα δεν διασώθηκε από [την πτώχευση] ή [την αναδιάρθρωση χρέους] ή [ότι τέλος πάντων γίνει με τα οικονομικά της Ελλάδος] διότι μία καμαριέρα δεν "κάθησε" του κ. Strauss-Kahn. Αν είχε καθήσει, ο κ. DSK θα προλάβαινε το ραντεβού του στο Βερολίνο με την κα Merkel και θα την είχε πείσει για τα δίκαια των Ελλήνων!"
    Πως γράφεται η ιστορία φίλε μου και όταν εκτίθεσαι ως χώρα από τους ιδιωτεύοντας (ιατρικώς) πολιτικούς σου, από τι καταλήγεις να εξαρτάσαι!

    ReplyDelete
  4. Ας γελάσω..Αν δεν κάθισε αυτό δεν το ξέρουμε..

    ReplyDelete