Thursday, July 21, 2011

ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΣΕ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ

''BERLIN/PARIS (Reuters) - Germany and France have reached a common position on a second bailout of Greece in their effort to prevent the country's debt crisis from spreading through Europe, officials said on Thursday.

The accord came after seven hours of talks late into Wednesday night between German Chancellor Angela Merkel and French President Nicolas Sarkozy in Berlin, sources in both governments said..'' REUTERS
Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την τελική φόρμουλα διάσωσης. Γνωρίζουμε όμως τις τοποθετήσεις των ελληνικών κομμάτων, όποια και αν είναι αυτή...Και πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν την πεπατημένη. Η Κυβέρνηση θα πανηγυρίσει. Η Ν.Δ. θα καταγγείλει την Κυβέρνηση. Ο ΣΥΝ και η το ΚΚΕ θα καταγγείλουν την κυβέρνηση και την Ν.Δ. αλλά και την Ε.Ε. Το ΛΑΟΣ θα καταγγείλει μαζί με την Δ.Α. εν γένει. Άλλη μια παράσταση όσων ,μας έφεραν στο χάλι μας με τα ίδια υλικά. Αδυναμία στρατηγικής σκέψης και εγωκεντρική εσωστρέφεια τα όπλα. Και ο στόχος η εξουσία και όχι η διάσωση. Ελπίζουμε ότι οι μεν ταξιτζήδες θα ανατρέψουν το ΠΑΣΟΚ, οι πρυτάνεις την Διαμαντοπούλου και οι όλοι μαζί την Ελλάδα. Εν ονόματί της βεβαίως.

4 comments:

  1. den ennoeis oti an to pasok htan antipolitefsh tha panhgyrize, etsi den einai?

    ReplyDelete
  2. Oxi.Tha ekane oti kanoun oi antipaloi toy stin antipoliteysh

    ReplyDelete
  3. Epitelous symfonhsate kapou.

    ReplyDelete
  4. καιρός ήταν. Από δω και πέρα μόνο θα συμφωνο'ύμε

    ReplyDelete