Friday, October 14, 2011

''Η κ. ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ'' του Α.Τ.


Είναι παιδιά πολλών ανθρώπων τα λόγια μας.
Σπέρνουνται γεννιούνται σαν τα βρέφη
ριζώνουν θρέφονται με το αίμα.

Γ. Σεφέρης, «Αργοναύτες»

''Σε πρόσφατο άρθρο του στη «Liberation», ο γνωστός δημοσιογράφος Κατρμέρ αποδίδει σοβαρή ευθύνη στην Ανγκελα Μέρκελ για τις συνεχείς παλινωδίες της ΕΕ ως προς την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. Στην αρχή η καγκελάριος δεν ήθελε να ακούσει τίποτε για τη διάσωση της Ελλάδας και άφησε την εκκρεμότητα να σέρνεται για καιρό. Στη συνέχεια, όταν η κρίση χρέους χτύπησε την Ιρλανδία, δημιουργήθηκε μεν ο μηχανισμός του Ευρωπαϊκού Ταμείου Σταθεροποίησης (EFSF), αλλά παρά τις σαφείς προειδοποιήσεις του Ζαν-Κλοντ Τρισέ, με την εμμονή της κ. Μέρκελ, προκρίθηκε η δημιουργία του Μόνιμου Μηχανισμού Σταθεροποίησης (ESM) με ορίζοντα το 2013, με τη συμμετοχή των ιδιωτών (τράπεζες, Ταμεία κ.λπ.) στη ..'' ''ΤΑ ΝΕΑ''

3 comments:

  1. … Και ο Reichenbach μαθηματικός, και ο Λ.Παπαδήμος Φυσικός ( πρώτο πτυχίο) ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος (M.Sc ) και (ουφ! Επιτέλους) Ph.D στην Οικονομία αλλά και ο Τριφύλλης Μηχανολογος-Ηλεκτρολόγος! Μόνο,ο καημένος ο Γιώργος Γλυνός είναι μόνον Οικονομολόγος !

    A.K.

    ReplyDelete
  2. Κι εσύ μαζί μας είσαι..

    ReplyDelete
  3. ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ !!!!



    ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΣΑ κλπ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ BLOW JOBS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.



    ΚΡΙΜΑ

    Φ.Γ.

    ReplyDelete