Αυτά τα χοιρινά μπριζολάκια γάλακτος πρέπει να τα πάρετε ολόκληρα σε σειρά, συνδεδεμένα (αγγλιστί: rack), από τον χασάπη σας η από τον ΑΒ που τα έχει ἐτοιμα σε πλαστική συσκευασία. Εχουν την πέτσα τους ανέπαφη και έτσι όταν τα βάλετε στην αρχή να τα τσιγαρίσετε σε ελαιόλαδο παίρνουν ένα πολύ ωραίο καφετί χρώμα και μαλακώνει ωραία και η πέτσα τους και γίνεται πάρα πολύ νόστιμη. Η συνταγή έχει πολλά αρωματικά στοιχεία που καλύπτουν άλλες γεύσεις του χοιρινού δίνοντας τελικά ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά γευστικό. Η συνταγή όπως εκτελείται απαιτεί τα μπριζολάκια να είναι και γάλακτος με την πέτσα τους και συνδεδεμένα μεταξύ τους οπότε ψάξτε τα ... αξίζει την γεύση ...
Η συνταγή..
No comments:
Post a Comment