Friday, January 18, 2013

coitus interruptus κύριε πολύτεκνε! ''ZEITFEIST''

''Αγαπητέ κύριε Πολύτεκνε!
Σας είδα χθες με τη γυναίκα και ένα από τα εννέα παιδιά σας στην τηλεόραση και θα ήθελα να σας θέσω ορισμένα διευκρινιστικά ερωτήματα τα οποία μου γενήθηκαν κατά την παρακολούθηση της συνέντευξής σας.
Άκουσα που είπατε ότι ο Πολυτεκνικός Κόσμος  βράζει αυτή τη στιγμή! Είπατε  ότι ο κύριος Σαμαράς προεκλογικά είχε κάνει σημαία του τους πολύτεκνους και ότι στις επόμενες εκλογές οι πολύτεκνοι αυτό θα το θυμούνται. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Δε θα τους ξαναψηφίσετε γιατί άλλα λένε πριν τις εκλογές και άλλα πράττουν μετά.
Πολύ καλά κάνατε κύριε Πολύτεκνε! Μαζί σας! Όποιος κακός πολιτικός δεν παραδίδει αυτά που υποσχέθηκε πριν τις εκλογές δε θα ξαναδεί θεού πρόσωπο. Πού ξανακούστηκε! Να τον ψηφίζεις για το επίδομά σου και αυτός μετά να το κόβει. Την άλλη φορά μα την Παναγία θα ψηφίσω κι εγώ βάσει αξιοκρατίας και ιδεολογίας. Ελπίζω να πιάσει τόπο η απειλή σας και προσθέτω και τη δική μου..''

2 comments:

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ¨ΑΛΛΟΙ Γ… ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ¨



    2, 3 ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ 9 ΜΟΝΟ ΜΑΛ….. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΑΙ

    ReplyDelete
  2. Melitta Gourtsoyanni επειδή λόγω της δουλειάς μου (η μακαρίτισα Εργατική Κατοικία είχε ειδικά προγράμματα στέγασης για πολύτεκνους) είχα επαφή με πραγματικούς φτωχούς πολύτεκνους και διαπίστωσα ότι στη μεγάλη τους πλειοψηφία ανήκουν σε δύο κατηγορίες: 1) στους θρησκόληπτους-αμόρφωτα θύματα μιας Εκκλησίας που απαγορεύει ακόμη και το coitus interruptus (στον Οργανισμό τους έφερνε από το χεράκι ο παπάς για να κάνουν τις αιτήσεις) και 2) οι τσιγγάνοι που που τους παντρεύουν από την εφηβεία, "αγνοούν" τι σημαίνει προφυλακτικό και πολλοί από αυτούς βλέπουν τα παιδιά ως προϊόν προς παντοειδή εκμετάλλευση και τις γυναίκες ως εκολλαπτικές μηχανές. Άρα, πέρα από τις ατομικές ευθύνες που πάντα υπάρχουν, θα έπρεπε η Πολιτεία, οι γυναικείες οργανώσεις, η κοινωνία των πολιτών ενγένει να προωθήσει σοβαρές καμπάνιες οικογενειακού προγραμματισμού. Και μετά ξύπνησα στην εθνικιστική Ελλάδα που οδύρεται γιατί οι Τούρκοι είναι περισσότεροι από εμάς, και οι μετανάστες"γεννάνε σαν τα κουνέλια"!!!

    ReplyDelete