Friday, October 4, 2013

Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138 στις 20:00

Καλοί μας φίλοι,
Το Σάββατο  5 Οκτωβρίου στις 20:00, οργανώνουμε μία μουσική βραδιά με τραγούδια από την μεγάλη οθόνη. Θα τραγουδήσει η σοπράνο κα Σόνια Θεοδωρίδου –που για άλλη μια φορά προσφέρεται αφιλοκερδώς-  συνοδευόμενη από το κουαρτέτο Plaza ensemble.
Η παράσταση θα δοθεί στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138 στις 20:00Σημειώστε την ημέρα και πληροφορήστε όλους τους φίλους σας!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση σχολείων σε περιοχές που μειονεκτούν, και ιδίως στα 5 σχολεία που υποστηρίζουμε από το 2012, στο Κερατσίνι, στο Πέραμα, στην Δραπετσώνα και στο Μενίδι. Στα σχολεία αυτά – που βρίσκονται σε περιοχές με την μεγαλύτερη ανεργία-  χρηματοδοτούμε συσσίτια και σχολική ύλη και σε μερικές περιπτώσεις οικογένειες που μας υπέδειξαν οι δάσκαλοι τους ότι βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη.

Η κάθε πρόσκληση / εισιτήριο εισόδου ενός ατόμου θα διατίθεται αντί 18 € . Οι διπλές (δύο ατόμων) αντί  35 €.
Για κρατήσεις θέσεων στείλτε μήνυμα εδώ,  ή τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα: 210-2432963     και 6944-754874
Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει και μέσω τραπέζης (ALPHA ή EURO Bank), με την ένδειξη «Συναυλία» και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη

Ο νέος ιστοχώρος της οργάνωσής μας έχει ενεργοποιηθεί. Επισκεφτείτε τον!
Η διεύθυνση  είναι η ίδια (http://www.PanosAndCressida4Life.org) και  υπάρχει πλέον και  δυνατότητα άμεσης πληρωμής με πιστωτικές κάρτες, πράγμα που θα διευκολύνει πολύ την αγορά και διανομή των προσκλήσεων-εισιτηρίων.
Πηγαίνετε στο «Γίνε μέλοςεδώ» ‘η στο «υποστηρίξτε μας» , στο: κατάθεση με πιστωτική κάρτα και πατήστε προς το τέλος στο κάντε κλικ εδώ.  

Θα χαρούμε πολύ να είστε μαζί μας σε μια βραδιά χαλάρωσης! Μια βραδιά που θα μας θυμίσει τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε από τον κινηματογράφο και νοσταλγούμε!

Επίσης ανακοινώνουμε σε όσους έρθουν ότι το εστιατοριάκι του Μουσείου Μπενάκη θα λειτουργεί μετά την παράσταση.

Συνημμένα θα βρείτε την τελική αφίσα, την πρόσκληση και το Δελτίο τύπου για τη βραδιά αυτή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Διόνη Βαρδάκα
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής
"Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά"
Τηλ: 2109841139

No comments:

Post a Comment