Sunday, December 1, 2013

ΤΟ ΒΑΖΑΑR ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από τις 10.30 πμ μέχρι τις 5:30 μμ στον ξεχωριστό χώρο του «MEZZANINE» (Ερμού 152 & Πειραιώς -πεζόδρομος- στο Γκάζι)




Αγαπημένοι μας φίλοι,

Φέτος, όπως σας έχουμε ήδη προετοιμάσει, το bazaar μας που τόσο υποστηρίζετε, ανανεώνεται με ποικίλους τρόπους.
Πρώτα πρώτα, πηγαίνουμε σε ένα καινούργιο, διαφορετικό και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα χώρο. Δεύτερον, σας έχουμε καινούργια – λίγο διαφορετικά - προϊόντα. Και τρίτον, ένα μεγάλο μέρος του bazaar φέτος είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα παιδιά και στη διασκέδασή τους.
Θα έχουμε εκπλήξεις και διαδραστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους (από 11.30πμ),  face painting, ζωγραφικές και ιδιαίτερες κατασκευές, διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα μικρά σας και μουσική.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτά. Έχουμε και κάτι πολύ ιδιαίτερο για τις μανούλες που έχουν μικρούλια πολύ στον μάρσιπο (μέχρι 6-7 μηνών) ή για τις μανούλες που περιμένουν ή ετοιμάζονται για μωράκια. 
Τι είναι αυτό? Πρόκειται για τη Βρεφική Yoga που έχει προσφερθεί και θα παρουσιάσει η φίλη, συγγενής και μέλος της οργάνωσής μας Κατερίνα Κάππου για δύο μισάωρα την ημέρα του bazaar.
To ένα στις 11.30-12.00 και το άλλο στις 12.15-12.45.
Τι είναι λοιπόν η Βρεφική Yoga (μέχρι πριν ξεκινήσει το μωρό να μπουσουλάει);  Είναι μία πρακτική μεταξύ μωρού και γονιού που περιλαμβάνει διαδραστικές τεχνικές βασισμένες στη yoga. Μέσα από την επαφή με το μωρό, ενισχύεται ο δεσμός του με τους γονείς. Η βρεφική yoga θα δυναμώσει τη σπονδυλική στήλη του μωρού, θα αναπτύξει εύπλαστες αρθρώσεις και θα ενεργοποιήσει όλα τα συστήματα του σώματος. Ο συνδυασμός του αγγίγματος, της κίνησης και του ρυθμού λειτουργεί σαν μία πολυαισθητηριακή διέγερση για τα μωρά. Συνδυάζεται με μεταγεννητική yoga και είναι ένας εξαιρετικός κι ευχάριστος τρόπος για να επανακτήσει η μητέρα τη φυσική της κατάσταση, αλλά και να επικοινωνήσει με το μωράκι, να παίξουν, να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν αγκαλιά...

Δεν γνωρίζουμε πόσες είστε μανούλες τόσο μικρών μωρών γι’αυτό θα σας παρακαλέσουμε να δηλώσετε συμμετοχή (katerinakappou@yoga4life.gr τηλ: 6972-072702), να είστε έγκαιρα εκεί και φυσικά να ενημερώσετε τις φίλες και τους φίλους σας που έχουν τόσο μικρά μωράκια. Κι εμείς (η Κατερίνα δηλαδή) θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα...
 Θα έχουμε και ειδικό χώρο για να θηλάσουν οι μαμάδες, να αλλάξουν τα μωράκια τους,  κτλ, κτλ…

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά μαζί με τα μωρά και τα παιδιά σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή, την υποστήριξη και την συμπαράστασή σας.
Ήσασταν, είστε και θα είστε, πάντα, η δύναμή μας.''

 Ο Πάνος Βαρδάκας, οικονομολόγος, ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια από τον καρκίνο. Έφυγε από κοντά μας το 2006 στα 29 του  χρόνια. Διακρίθηκε για την ευαισθησία, τη σύνεση, το θάρρος και την υπομονή του και έδωσε σε όλους μας μαθήματα αντιμετώπισης των δυσκολιών της ζωής. Αναγνωρίστηκε από όλους για το πάθος για τη φωτογραφία, και τον αθλητισμό  και για το ολόψυχο δόσιμο του στη βοήθεια των άλλων και ιδίως των παιδιών.
 Η Χρυσηίδα Σπαχή, πολιτικός μηχανικός, παιδική φίλη του Πάνου, έφυγε ξαφνικά το 2010 στα 33 της χρόνια. Δυναμική, με μεγάλη οξύνοια  ανέβηκε γρήγορα στη διευθυντική δομή  μεγάλης εταιρείας στο Λονδίνο. Αγαπημένη συνάδελφος  υποστήριζε και εκπαίδευε τους νεότερους και πρωταγωνιστούσε στο «εταιρικό γυναικείο κίνημα». Αυθεντική  χορευταρού,   σκιέρ και κολυμβήτρια, υπήρξε πάνω από όλα στέρεη, τρυφερή, και αφοσιωμένη στην οικογένεια, στους φίλους και στον κοινωνικό της περίγυρο.

No comments:

Post a Comment