Monday, February 3, 2014

ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ανάρτηση της Δ.ΓΚΟΛΤΣΟΥ

Οι Καλές Ειδήσεις που ακολουθούν είναι μια ανασκόπηση από τα GoodNews που δημοσιεύσαμε το 2013. Δεν είναι όλα τα ρεπορτάζ μας και δεν είναι κατά αξιολογική σειρά -όλοι όμως όσοι αναφέρονται θα (μας) άξιζε να γίνουν τα νέα μας πρότυπα.
Η Ελλάδα μπορεί να ξαναγίνει GoodNews. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζει όποιος έρχεται σε επαφή με τους Ελληνες. Οχι αυτούς που συχνάζουν σε τηλεοπτικά δελτία και ζουν μέσα σε μια πολυτελή κλεψύδρα. Αυτούς που ανήκουν στο μεγάλο, το υγιές κομμάτι του Ελληνισμού που παράγει, επινοεί, φέρνει αποτελέσματα.
Οσοι δε γνωρίζουν ότι τα πρώτα στοιχεία που στέλνουν οι εξερευνητικές διαστημικές αποστολές φθάνουν πρώτα στον υπολογιστή ενός Ελληνα, όσοι δε γνωρίζουν ότι στην Κρήτη υπάρχουν τουλάχιστον 3 ερευνητικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα τα οποία βρίσκονται μέσα στα καλύτερα του κόσμου (και τα οποία αποφέρουν στην οικονομία της Κρήτης όσο όλα τα ξενοδοχεία μαζί), όσοι δε γνωρίζουν έστω ένα όνομα Ελληνα επιστήμονα που αυτή τη στιγμή θεωρείται «γκουρού» στο πεδίο του, είναι ώρα να αλλάξουν "κανάλι". Και εφημερίδα. Να στρέψουν την προσοχή τους σε χρήσιμες, ουσιαστικές, Καλές Ειδήσεις.

Αρχίστε να παρακολουθείτε επικαιρότητα στην οποία πρωταγωνιστές είναι μόνο Ελληνες που διαπρέπουν. "Ωραίοι Δικοί" μας οι οποίοι ανοίγουν δρόμους και στους οποίους, στο εξωτερικό, ανοίγουν τις πόρτες. Αυτό προσφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα του GoodNews:
συνεχή ενημέρωση για ό,τι καλό υπάρχει ή δημιουργείται σε αυτή τη χώρα.

No comments:

Post a Comment