Thursday, April 3, 2014

«Πάνος & Χρυσηίδα-βοήθεια στα παιδιά» ημερολόγιο του 2015

Καλοί μας φίλοι, και μέλη της, «Πάνος & Χρυσηίδα-βοήθεια στα παιδιά»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το  ημερολόγιο του 2015 της «Πάνος & Χρυσηίδα-βοήθεια στα παιδιά» θα έχει θέμα «Βάρκες» με ένα τίτλο που να παραπέμπει στο θέμα αλλά και στις παιδικές μας μνήμες  ... έτσι παίζουμε με το: “…Ήταν ένα μικρό καράβι…”. 

Το θέμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση, ειδικά στη χώρα μας, αλλά αυτό που ζητάμε είναι φωτογραφίες -- που θα έχουν τραβήξει μέλη και φίλοι της οργάνωσης -- με βάρκες, βαρκούλες, βαρκάκια, τρεχαντήρια, ιστιοπλοϊκά, ψαροκάϊκα, σκούνες και ότι άλλο σας εμπνεύσει ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται μέσα ή έξω από το νερό και ανεξάρτητα και από την εποχή. Φουρτούνα ή μπουνάτσα, λιακάδα ή φεγγαρόφωτο, όλα παίζουν.....

«Λάβετε λοιπόν τις cameras ανά χείρας  και εμπνευστείτε!»… Τραβήξτε ωραίες, έγχρωμες φωτογραφίες από τις βόλτες σας σε νησιά, λιμανάκια, καρνάγια και παραλίες.  

Ομολογουμένως είναι ένα εύκολο και ίσως συνηθισμένο θέμα, αλλά στο χέρι μας είναι να το κάνουμε ζωντανό, πρωτότυπο, χαρούμενο και ταξιδιάρικο. Πάμε λοιπόν, όλοι μαζί να δημιουργήσουμε και πάλι ένα ενδιαφέρον και χαρούμενο ημερολόγιο που θα αρέσει στους φίλους μας που πλέον γνωρίζουν ότι το ημερολόγιο της οργάνωσής μας αποτελεί μία γλυκειά και αγαπημένη συνήθεια που όλοι περιμένουν με μεγάλη λαχτάρα. Ας τους ικανοποιήσουμε λοιπόν. Στο χέρι μας είναι, αρκεί  μόνο ένα ή πολλά ευφάνταστα clicks.

Μην ξεχάσετε ότι, για τις ανάγκες της εκτύπωσης, οι  φωτογραφίες σας θα πρέπει να είναι σε καλή (υψηλή) ανάλυση και σε μορφή landscape.

Τις φωτογραφίες σας, παρακαλώ να στείλετε, μέχρι τις 15 ΙΟΥΝΙΟΥ στον Δημήτρη Κούκουτσα (υπεύθυνο της ομάδας επιλογής) , ή στο δικό μας e-mail, ώστε να προλάβουμε να  είναι έτοιμο το ημερολόγιο  έγκαιρα.  
Δημήτρης Κούκουτσας:    mitros@makliv.com
Η ομάδα επιλογής αποτελείται από τον Δημήτρη Κούκουτσα, Ντίνο Δημητρόπουλο και Χριστίνα Παπαδάκη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και «ταξιδιάρικη» ανυπομονησία περιμένουμε νέα σας

ΥΓ: Για το 2016 (πάω μακριά???) που θα έχουν μεγαλώσει λίγο περισσότερο τα παιδάκια μελών και φίλων προτάθηκε να ξανακάνουμε ένα ημερολόγιο με ζωγραφιές παιδιών. Θα βρούμε το θέμα



Διόνη Βαρδάκα
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής
"Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά"
Παρθενώνος 1
17562 Π. Φάληρο
Τηλ: 2109841139

No comments:

Post a Comment