Wednesday, November 29, 2017

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στην εκδήλωση της διαΝΕΟσις "Η Κύπρος Μετά Την Κρίση".

''Είναι πραγματικά με ιδιαίτερη χαρά που παρευρίσκομαι στη σημερινή εκδήλωση,  αλλά ακόμη πιο μεγάλη είναι η τιμή που μου δίνεται η δυνατότητα, μέσω της ευγενούς πρόσκλησης του Οργανισμού διαΝΕΟσις, και του φίλου Προέδρου της κ. Δασκαλοπούλου, να απευθυνθώ  σε ένα τόσο διακεκριμένο ακροατήριο.
Κατ’ αρχάς,  θα ήθελα να συγχαρώ θερμά το εποπτικό συμβούλιο, το advisory board και την υπόλοιπη ομάδα του Οργανισμού διαΝΕΟσις για το δραστήριο έργο και τη μεγάλη συμβολή στο δημόσιο διάλογο σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που άπτεται πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων και όχι μόνον.
Για να έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε με αντικειμενικό τρόπο για το πώς η συλλογική προσπάθεια της κυπριακής κυβέρνησης, πολιτικών δυνάμεων, συνδικαλιστικών και εργοδοτικών οργανώσεων και ιδιαίτερα η στάση του κυπριακού λαού, οδήγησαν και πάλι τη χώρα μας σε πορεία ανάπτυξης, οφείλω να παραθέσω κάποια στοιχεία που καταδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία ευρίσκετο το κράτος και ο τραπεζικός τομέας κατά την ανάληψη της εξουσίας το 2013..''

No comments:

Post a Comment